Μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως οι «πράσινοι» έδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη: «Τεράστια νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εκμεταλλευτήκαμε το μπρέικ και ήταν μία κατάσταση που γενικά έχει επηρεάσει όλους. Δείξαμε τον χαρακτήρα και ότι δεν τα παρατάμε και ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια ομάδα».

Για το αν ήταν νίκη επιπέδου Final-4: «Το σωστό θα ήταν να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας δίνει ψυχολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και σημαίνει πολλά».

Για το αν αγχώθηκε με την επιστροφή της Ρεάλ ματς: «Από το δεύτερο ημίχρονο πίστευα ότι δεν θα χάσουμε. Ούτε μία στιγμή πίστεψα ότι θα χάσουμε το ματς. Χάσαμε το Κύπελλο. Ο καθένας πήρε τον χρόνο του και εμφανιστήκαμε καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα