Και επισήμως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει αυτή η νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή είναι μια νέα πρόκληση για μένα, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες. Ξέρω ότι η Ολίμπια έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχω τους στόχους που πρόκειται να θέσουμε για εμάς» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ.

Από την πλευρά του ο GM της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: «Ο Μήτογλου παρά το ότι είναι ακόμη νέος, είναι ήδη έμπειρος παίκτης. Έχει τις σωστές δεξιότητες για να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε το Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του και είμαστε πεπεισμένοι ότι έρχεται εδώ την κατάλληλη στιγμή και για τις δύο πλευρές».

Στο Μιλάνο ο Μήτογλου θα πάρει 1,8 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη διετία. Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και NBA out, καθώς ο «μαγικός κόσμος» είναι ο μεγάλος στόχος του Έλληνα φόργουρντ/σέντερ.

Σχετικά άρθρα