Ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Βερολίνου στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς διαχειρίζεται την πίεση του Final-4: «Η πρόκριση στο Final-4 μετά από τόσα χρόνια για την ομάδα σημαίνει πάρα πολλά. Ξέρουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού πόσο πολύ διψούσε και ανυπομονούσε για ένα Final-4. Από την πρώτη στιγμή που χτίσαμε κάτι καινούργιο το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από όλους ο στόχος ήταν πάντα ψηλά και αυτό που θέλαμε ήταν να τους πετύχουμε όλους. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο να φέρουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό στο Final-4. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα και τον κόσμο, τον οποίο ευχαριστούμε για την στήριξη του. Ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός είναι δεδομένο, εμείς πηγαίνουμε εκεί για να κερδίσουμε και το μυαλό μας είναι στη νίκη».

Για το πόσοι του ζητούν ένα εισιτήριο: «Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος ζητάει εισιτήριο, δεν το περίμενα ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί τα εισιτήρια είναι limited και δεν μπορείς να βρεις εύκολα. Από την μια μεριά ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος θέλει να έρθει, από την άλλη η Euroleague δεν μας δίνει πολλά εισιτήρια. Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό. Η δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ, να αποδίδω καλά στο γήπεδο και το πρόβλημα μου είναι να κερδίσω την Φενέρ και όχι τα εισιτήρια».

Σε τι εστιάζει ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του Final-4:
«Ο κόουτς όπως όλοι γνωρίζουμε έχει πολύ μεγάλη εμπειρία ειδικά από Final-4 και ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο τέλος μας είπε ότι τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να προετοιμαστούμε για το Final-4 και για τα Play-Offs και να δούμε τα εγχώρια παιχνίδια σαν μια προετοιμασία για το Βερολίνο. Ξέρει που πρέπει να εστιάζει και πότε πρέπει να δώσει μεγάλη έμφαση σε ένα παιχνίδι. Για εμάς η προετοιμασία ξεκινά από αύριο».

Για το αν το παιχνίδι του 2ου γύρου με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ είναι οδηγός για τον ημιτελικό: «Ξεκάθαρα. Η Φενέρ είναι μια εξαιρετική ομάδα έχει πολλές επιλογές και αμυντικά και επιθετικά με τους ψηλούς τους και τους κοντούς τους. Το μυστικό είναι να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά για να μην αισθάνονται άνετα στο παιχνίδι. Φυσικά και οι αντίπαλοι θα λένε το ίδιο και για εμάς, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα