Ο Ντίνος Μήτογλου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αποψινής (30/11, 21:45) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο Βειγράδι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν έχει αδυναμίες η Παρτιζάν: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτιζάν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ phusical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά το μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα»

Για το αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε κτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς»

Για το πώς προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα