Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» ζουν ένα όνειρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ:

«Έχουμε καταφέρει κάτι μεγάλο. Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να έχουν επενδύσει, να έχουν κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές και να παίρνουν τίτλους και να βλέπουν αποτελέσματα τόσο γρήγορα. Έχουμε μεγάλη χημεία μεταξύ μας, ζούμε ένα όνειρο. Κλείσαμε τη σεζόν εξαιρετικά με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Για τη σειρά με τον Ολυμπιακό: «Πήγε μέχρι το τέλος. Μιλάμε για παιχνίδι πάρα πολύ υψηλής έντασης, ήμασταν και οι δύο ομάδες στο Final Four. Ο Ολυμπιακός έχει μία εξαιρετική ομάδα. Νικήσαμε στις λεπτομέρεις, το αξίζαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό».

Για τον κόσμο: «Ζούμε κάτι μοναδικό. Όταν ήμασταν στην απονομή και βλέπαμε όλο τον κόσμο να φωνάζει να σε αποθεώνει, είναι κάτι φοβερό. Δεν θα καταφέρναμε πολλά πράγματα χωρίς τον κόσμο. Είναι πραγματικά ο 6ος παίκτης μας. Οι φίλαθλοι μας σεβάστηκαν πάρα πολύ φέτος».

Για την κίνηση του Σλούκα να φωνάξει εκείνον και τον Παπαπέτρου στην απονομή: «Ο Κώστας σεβάστηκε τα χρόνια που είμαστε εγώ και ο Ιωάννης μαζί. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Σχετικά άρθρα