Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες πως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αντί για εκείνη του Παναθηναϊκού. Αλήθεια ή ψέματα; Οι πηγές από την Ιταλία επιμένουν και εκπέμπουν και απόλυτη σιγουριά ότι έχει υπογράψει. Η ουσία είναι αν «χωράει» στο ίδιο ρόστερ με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι δύο ομογενείς παίκτες δεν έχουν… καρμπόν στυλ παιχνιδιού, αλλά διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Βασίζονται στην… αναρχία και στο απρόβλεπτο που μπορεί να φέρει η άγνοια κινδύνου που τους χαρακτηρίζει. Ο Λονγκ είναι πιο δημιουργικός, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι σπουδαίος εκτελεστής. Θα μπορεί, όμως, ο Μπαρτζώκας να τους βάλει στην ίδια πεντάδα; Κι αν ναι, πόσο θα μπορεί να τους… κοντρολάρει;

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο. Ο Ντόρσεϊ δεν έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, δείχνοντας έτοιμος να «κυνηγήσει» ξανά ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπου και θέλει κάποια στιγμή να καθιερωθούν. Οπότε, αν έχουν βάση τα περί συμφωνίας του με τους «ερυθρόλευκους», σημαίνει πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλησαν να… μαγειρέψουν πριν πεινάσουν, ώστε να μην χάσουν έναν βασικό γηγενή χωρίς να έχουν ήδη αντικαταστάτη.

Ο Λονγκ, λοιπόν, αποτελεί ενδεχομένως την… ασφάλεια των Πειραιωτών, χωρίς να αποκλείεται πιθανή συνύπαρξη των δύο παικτών με τα κοινά χαρακτηριστικά που προαναφέραμε και σίγουρα μπορούν να παίξουν και μαζί, αλλά… υπό όρους και προϋποθέσεις.

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα