Ο Βασίλιε Μίτσιτς έδωσε τη νίκη στην Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final-4 κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά τη λήξη του αγώναα δήλωσε πως ήταν σίγουρος ότι θα μπει το σουτ!
Αναλυτικά η δήλωση του Σέρβου άσου στη μικτή ζώνη:
«Είχα χάσει δύο βολές νωρίτερα, αλλά πίστευα ότι το τελευταίο σουτ θα μπει. Στο τέλος δεν νιώθει πότε κανείς… ζήλια για τον συμπαίκτη του στο τελευταίο σουτ. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι στον τελικό».
Μιλώντας στη συνέχεια στη ΝΟVA, ο Μίτσιτς είπε: «Έζησα τη στιγμή και κατάφερα να ευστοχήσω στο τρίποντο. Σε αυτή την περίπτωση έπαιξα λίγο πιο σωστά από τις προηγούμενες προσπάθειές μου και “απάντησα” στον Σλούκα, που είχε ευστοχήσει σε ένα παρόμοιο σουτ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στον τελικό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν φανταστικοί, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».