Ο Βασίλιε Μίτσιτς παραχώρησε συνέντευξη στο «BasketNews» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κατάκτηση της φετινής Euroleague από τον Παναθηναϊκό του, έχοντας παρακολουθήσει από την προσπάθεια του πρώην προπονητή του στην Εφές, Εργκίν Αταμάν, στον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ.

«Νέα ομάδα, ενθουσιασμός και πιο έμπειροι παίκτες. Νομίζω ότι αυτό έφερε την επιτυχία τους στον τελικό, τον οποίο εμείς χάσαμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στην πρώτη μας σεζόν. Αλλά σίγουρα πολλές ομοιότητες και καλά παραδείγματα για το τι σημαίνει ο προπονητής και τι σημαίνει η εμπιστοσύνη που μπορούν να πάρουν οι παίκτες με τον προπονητή τους.

Με τον Αταμάν ποτέ δεν ξέρεις, γιατί έχει μεγάλο κίνητρο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχει κάνει απίστευτη δουλειά τα τελευταία 4-5 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το κίνητρο των παικτών, γιατί του αρέσει να τους εμπιστεύεται.

Ελπίζω ότι αυτός ο τίτλος δεν θα εμποδίσει τον Παναθηναϊκό και τον Αταμάν να κατακτήσουν έναν ακόμη» τόνισε ο Σέρβος γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς.

Σχετικά άρθρα