Αποφασισμένος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Θάντερ είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς.

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα καταλήξω στην Οκλαχόμα, αλλά μετά τις συζητήσεις που είχα μαζί τους εδώ και τρία χρόνια, είδα πως παρακολουθούν όλη μου την καριέρα βήμα-βήμα. Όταν μου έκαναν και τη συγκεκριμένη πρόταση στο συγκεκριμένο στάδιο της καριέρας μου, έκρινα ότι ήταν αρκετό για να πάω.

Εξέλαβα το συμβόλαιο και τη διάρκειά του ως ένδειξη σεβασμού και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου» δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ σε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και πρόσθεσε:

«Είμαι καλά με αυτή την κατάσταση. Εξ αρχής ήθελα να πάω στο ΝΒΑ με τον σωστό τρόπο. Ποτέ δεν κυνήγησα κάτι στη ζωή μου, πάντα έφτιαχνα ο ίδιος τον δρόμο μου, όπου κι αν πήγαινα. Ποτέ δεν πήρα την ευκαιρία από την αρχή, αλλά σταδιακά.

Ήξερα τι είδους παίκτες υπάρχουν στη θέση μου. Φυσικά ως άνθρωπος ποτέ δεν συμβιβάστηκα με την τωρινή κατάσταση και πάντα θέλω να δείχνω την αξία μου. Γι’ αυτό δεν έχω κανένα άγχος. Στόχος μου είναι να πετύχω στο ΝΒΑ, όχι απλώς να βρίσκομαι σε αυτό. Όλα όμως είναι μέρος μιας διαδικασίας που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη».

Σχετικά άρθρα