Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μονακό τόνισε ότι η σειρά θα είναι σκληρή μέχρι την ολοκλήρωσή της.

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Μονακό. Ειδικά μέσα στην έδρα της μπορεί να σε τιμωρήσει για όποιο λάθος κάνεις. Είναι ομάδα που μπορεί να επιστρέψει από οποιοδήποτε σκορ. θα είναι σκληρή η σειρά μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που έχει μπροστά του: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά όπως και στο προηγούμενο που χάσαμε τελείωσε κάτι, έτσι και σήμερα που κερδίσαμε, δεν τελειώνει κάτι. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή. Σημαντική νίκη, παίρνουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, είμαστε μια νίκη μακριά από το Final Four. Αυτό τα λέει όλα.

Το είπαμε και πριν, αλλά και στη διάρκεια του αγώνα, στο ημίχρονο: με μια ομάδα που παίζει στα κόκκινα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα υπάρξουν πολλά πάνω και κάτω. Το θέμα ήταν να έχουμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό.

Σήμερα το κάναμε εξαιρετικά αυτό, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, όταν πήραμε το προβάδισμα και το διαχειριστήκαμε. Αντίστοιχα την επαναφορά της Μονακό, που είχαμε δύο καλές άμυνες και καλή λειτουργία στην επίθεση.

Το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση σε Final Four. Αυτό πρέπει να γίνει ο οδηγός μας, το μότο μας. Το έχουμε πει στα αποδυτήρια πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε χάσει δύο φορές από τη Μονακό με είκοσι πόντους. Την Παρασκευή έχουμε μια ευκαιρία να βρεθούμε στο Final Four, αυτό τα λέει όλα».

Ο Τόμας Ουόκαπ δήλωσε πως: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Τώρα η Μονακό ξέρει πως δεν έχει περιθώρια και θα παίξει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοφ είπε: «Ελέγξαμε το ματς με εξαίρεση την τέταρτη περίοδο. Κάναμε αρκετά λάθη και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Μονακό όλη τη χρονιά, αλλά εμείς στο τέλος καταφέραμε να παίξουμε ψύχραιμα, να βγάλουμε την άμυνα και να πάρουμε τη νίκη»

Σχετικά άρθρα