Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου την Παρασκευή (13/9) συναντήθηκε με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Μπάμπη Μαρκάκη.

Σε δήλωσή του εξήγησε ότι στόχος είναι να γίνει το Ηράκλειο η έδρα των Εθνικών Ομάδων, με το Παγκρήτιο να φιλοξενεί αυτή του ποδοσφαίρου και τα Δύο Αοράκια αυτή του μπάσκετ.

Όπως είπε, μάλιστα, γίνονται ήδη συντονισμένες προσπάθειες για αυτό.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε: «Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Μπάμπη Μαρκάκη, θέσαμε από κοινού ένα στόχο: Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκείνης του μπάσκετ στα Δύο Αοράκια.

Γι’ αυτό το σκοπό κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας».

Σχετικά άρθρα