Στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Μωραΐτης μίλησε στο «Όλα Πράσινα» για το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό, τη συνεργασία με το είδωλό του, Κώστα Σλούκα, καθώς και τις συμβουλές που του έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης για τη μεταγραφή του από το Περιστέρι στον «Εξάστερο».

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος πόιντ γκαρντ για:

Τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος , ανυπομονούσα πάρα πολύ να ξεκινήσω, να γνωρίσω όλα τα παιδιά, τους προπονητές, να δουλέψω μαζί τους. Όλα είναι τρομερά παιδιά, εξαιρετικά. Έχουμε χημεία μεταξύ μας, το κλίμα είναι φοβερό. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν και οι αγώνες. Σίγουρα είναι αρχή, δεν έχουμε προπονηθεί όλοι μαζί γιατί είχαμε και κάποιες ατυχίες αλλά εντάξει, έχουμε να δουλέψουμε ακόμα. Πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι να είμαστε όλο και καλύτερα. Άλλωστε σαν Παναθηναϊκός, θέλουμε να πάμε στο Super Cup και να το πάρουμε!».

Την αντίδρασή του όταν είδε τον Κώστα Σλούκα να ντύνεται στα πράσινα: «Ήμουν διακοπές όταν έγινε το… μπαμ με τον Κώστα (σ.σ. Σλούκα), δεν το περίμενα προφανώς αλλά πραγματικά με έκανε πολύ χαρούμενο. Πέρα από το ότι είναι παικταράς, είναι και ένα από τα είδωλά μου! Οπότε το να δουλέψω και να είμαι συμπαίκτης με ένα από τα είδωλά μου, είναι κάτι το τρομερό. Ανυπομονούσα, είναι τρομερό παιδί, δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω έχει πολύ μέλλον αυτός ο Παναθηναϊκός!».

Σχετικά άρθρα