Ο Δημήτρης Μωραΐτης εξέφρασε τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό της Εθνικής, αλλά τόνισε πως οι διαθνείς θέλουν αύριο (3/9, 11:40) τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο για να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο η πορεία της Γαλανόλευκης στη διοργάνωση, αλλά και για τον κόσμο.

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν έχει τελειώσει ακόμη η διοργάνωση. Θέλουμε αυτή τη νίκη, έχει σημασία για την περηφάνια μας και τον κόσμο που είναι εδώ και μας στηρίζει καθημερινά. Σίγουρα εισπράττουμε την αναγνώριση για την προσπάθειά μας. Έχουμε μια πικρία από χθες, αλλά θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε καλά το Παγκόσμιο αύριο και βήμα-βήμα πάμε μετά για το Προολυμπιακό.

Εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος, δεν κοιμήθηκα, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να το διαγράψουμε. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας και προχωράμε. Όλα τα παιδιά έχουν εμπειρία, ξέρουν ότι παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις, αν μένεις πίσω έχεις μπερδεμένο μυαλό. Προχωράμε και κοιτάμε το αύριο» ανέφερε ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα