Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Μωραΐτης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ στο paobc.gr:

«Τα συναισθήματά μου είναι, πραγματικά, απερίγραπτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ», τόνισε αρχικά.

Για τους στόχους που θα ήθελε να εκπληρώσει με τον Παναθηναϊκό, ο 24άχρονος γκαρντ ανέφερε: «Γενικά, δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά, προφανώς, ένας μεγάλος στόχος που θα ήθελα να εκπληρωθεί, είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος. Πιστεύω ότι είναι το όνειρο και το όραμα όλων μας, θα ήταν τεράστια επιτυχία για μένα».

Σχετικά με το αν ήταν όνειρό του, από μικρή ηλικία, η μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ανέφερε: «Προφανώς, πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε παιδιού να αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην Ευρωλίγκα. Όπως είπα και πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ και δε βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».

Για τον Έργκιν Αταμάν και τη συνεργασία τους, ο Δημήτρης Μωραΐτης είπε: «Πιστεύω πως θα μάθω πολλά απ’ αυτόν, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρωλίγκας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες, back to back. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Σε ερώτηση για το πώς περιμένει να είναι η πρώτη του παρουσία σε γεμάτο ΟΑΚΑ, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ανυπομονώ, περιμένω πώς και πώς να παίξω σε γεμάτο ΟΑΚΑ, να νιώσω τον κόσμο να φωνάζει για εμάς. Θέλω να το νιώσω, πραγματικά ανυπομονώ».

Τέλος, ο Δημήτρης Μωραΐτης κλήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, να μας στηρίζει καθημερινά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσουμε όλοι μαζί εκεί που θέλουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Σχετικά άρθρα