Όποιος επιθυμεί να κλείσει από τώρα θέση στους αγώνες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, μπορεί να το κάνει καθώς η FIBA κυκλοφόρησε το Follow My Team Pass: Greece για τα πέντε παιχνίδια της Εθνικής στους ομίλους της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες (Μανίλα), Ινδονησία (Τζακάρτα), Ιαπωνία (Οκινάουα).

«Η τοποθεσία των αγώνων θα αποφασιστεί στην κλήρωση που θα γίνει στις 29 Απριλίου 2023, οπότε περιμένετε πριν κλείσετε τις πτήσεις! Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται από το που θα κληρωθεί για να παίξει η Ελλάδα. Αν κληρωθεί στην Ινδονησία, η πληρωμή σας ολοκληρώνεται εδώ. Αν η Ελλάδα παίξει στην Ιαπωνία ή στις Φιλιππίνες, αυτό το ποσό είναι μία προκαταβολή της τελικής τιμής που θα διαμορφωθεί μετά από την κλήρωση. Αμέσως μετά, θα αποκτήσετε πρόσβαση για να επιλέξετε τις θέσεις σας» αναφέρει το κείμενο στην ιστοσελίδα followmyteam.worldcup.basketball που είναι επίσημη τοποθεσία της FIBA.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο για πέντε αγώνες της Ελλάδας στις φάσεις των ομίλων (Α’ φάση και Β’ φάση, αν φυσικά η Εθνική προκριθεί σε αυτή. Αυτά τα πακέτα που ξεκινούν από τα 230 δολάρια για την Κατηγορία 3 και φτάνουν έως τα 765 δολάρια για την Κατηγορία 1, δεν περιλαμβάνουν προημιτελικά, ημιτελικά και τελικούς.

Σχετικά άρθρα