Ο Χρήστος Μπαφές μίλησε για τα εισιτήρια για το Final-4 του Βελιγραδίου. «Τα εισιτήρια, που έχουμε στη διάθεση μας για το FINAL FOUR του Βελιγραδίου αποδεικνύονται ελάχιστα μπροστά στη ζήτηση από τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Από Σαράντα Κύματα».

Τόνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι βρεθούν στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου θα είναι φίλοι των ερυθρόλευκων, που ήδη έχουν εξασφαλίσει τα μαγικά χαρτάκια της διοργάνωσης.

«Είναι απίστευτο αυτό που έγινε μόλις τελείωσε ο 5ος αγώνας με τη Μονακό. Ενώ η Euroleague, μας είχε πει πως υπήρχε η δυνατότητα να μας δώσει μερικές εκατοντάδες εισιτήρια παραπάνω, λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας, μας ενημέρωσε πως αυτό ήταν αδύνατο, γιατί πουλήθηκαν μεμονωμένα. Αν συνυπολογίσουμε και τους οπαδούς μας που αγόρασαν εισιτήρια πριν και κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, τους οποίους κι ευχαριστούμε γιατί με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την πίστη τους στην ομάδα, συμπεραίνουμε πως το κλειστό του Βελιγραδίου θα μετατραπεί στο final 4, σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» είπε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα ο Μπαφές τόνισε πως η προσοχή όλων έχει στραφεί στα τελευταία παιχνίδια της Basket League ώστε να εξασφαλιστεί και μαθηματικά το απόλυτο αβαντάζ έδρας στα ελληνικά πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα