Η αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό εξειδικευμένο camp πάνω στο μηχανισμό του σουτ ξεκίνησε.

Από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό «Σπύρος Λούης» (πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) δύο γκρουπ των 25 ατόμων (αποκλειστικά) με τουλάχιστον έναν άρτια καταρτισμένο προπονητή ανά 4 αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν το κινησιολογικό τους μοντέλο και θα διδαχθούν τον τρόπο για να εξελιχθούν στο νευραλγικό κομμάτι του σουτ μέσα από 3 τρίωρες προπονήσεις.

Το camp, το οποίο φέρει την υπογραφή του Τεχνικού Διευθυντή της “Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών”, Δημήτρη Γκόφα, ευθύνεται για την αγωνιστική εξέλιξη δεκάδων αθλητών, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι εξ αυτών μπόρεσαν να βελτιώσουν τον τρόπο εκτέλεσης τους παίρνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής.

Ένας από τους παίκτες που είδαν την πόρτα της Basket League να ανοίγει έπειτα από τις ώρες που αφιέρωσε δουλεύοντας όσα μάθαινε στο Basketball Shooting Camp μαζί με τον coach Δημήτρη Γκόφα, είναι ο Θοδωρής Μπακέας. Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος από το εφηβικό Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ και την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών πήρε μεταγραφή για την αντρική ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου, δεν ξέχασε πως κατάφερε να βρεθεί στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας λέγοντας: «Μέσα από τα “Basketball Shooting Camps” που συμμετείχα κάθε περίοδο Χριστουγέννων, έμαθα όλα εκείνα τα μυστικά που με βοήθησαν να βελτιώσω τον μηχανισμό του σουτ μου και μου έδειξαν πως να αποκτήσω έναν αποτελεσματικό τρόπο εκτέλεσης. Αυτό ήταν και το… μυστικό που μου άνοιξε την πόρτα της Basket League και με έφερε στον Ήφαιστο Λήμνου».

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε άμεσα με τον Γεράσιμο Χατζόπουλο (6977168891), καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σχετικά άρθρα