Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την απόδοσή του και σταδιακά αρχίζει και χάνει τη θέση στο rotation από τον Κώστα Αντεντοκούνμπο.

Από την άλλη, πρόκειται πρόκειται για έναν θηριώδη σέντερ μόλις 22 ετών, τον οποίον πιστεύουν αρκετά στο «τριφύλλι» και για αυτό το λόγο δαπάνησαν σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, για το buy out από την Γκραν Κανάρια.

Έτσι, έχει προκριθεί η επιλογή να δοθεί δανεικός, ώστε να «ψηθεί» σε μια ομάδα που θα συνδυάζει υψηλούς στόχους και βέβαια αρκετά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα αυτή φέρεται να είναι το Περιστέρι, το οποίο θέλει τον Μπαλτσερόφσκι αντί του Τόμπσον, ο οποίος δεν έχει πείσει τον Σπανούλη. Παράλληλα δεν αποκλείεται ο Νίκος Χουγκάζ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσει στις θέσεις 3-4.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την συγκεκριμένη περίπτωση και δεν αποκλείεται, μετά το σημερινό (30/10, 20:15) ντέρμπι «αιωνίων» να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα