Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ρωσία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έμεινε ελεύθερος και οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να τον ντύσουν στα πράσινα.

ο Σαντ Ρος αναμένεται να ισχυροποιήσει πολύ την περιφέρειά του όπου ήδη υπάρχουν Νέντοβιτς, Φόστερ και πιθανόν ο τον Λαπροβίτολα στην περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βατούριν ξεκαθάρισε πως ο Κουβανός άσος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ καθαρά για οικονομικούς λόγους.

«Ήταν μια επιχειρηματική απόφαση. Προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε οικονομική υποστήριξη για να κρατήσουμε τον Χάουαρντ στο ρόστερ, επειδή σε μικρό διάστημα απέδειξε πως είναι ένας πολύτιμος παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης.

Δυστυχώς, εξαιτίας της μείωσης του μπάτζετ και των οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία, δεν έχουμε χώρο για ελιγμούς και τώρα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας έξτρα έξοδα.

Αφήσαμε τον Σαντ-Ρος να φύγει με λύπη κι ευγνωμοσύνη για την βοήθεια που έδωσε την προηγούμενη σεζόν. Ευχόμαστε ειλικρινά τα καλύτερα στον Χάουαρντ» εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ ο ισχυρός άντρας της ομάδας.

Σχετικά άρθρα