Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι, ο Λούκα Μπάνκι ανέφερε ότι ο Βινς Χάντερ δεν έπαιξε, διότι το πρωί δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση.

«Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση το πρωί. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για την ομάδα, έπρεπε να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες μου. Υπάρχουν δομικά θέματα στην ομάδα.

Είναι εύκολο να δηλώνεις παρών όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι δύσκολο να φωνάζεις παρών στα δύσκολα και αυτό είναι το πιο δύσκολο» είπε ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης.

Ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, σχολίασε: «Δεν θεωρώ πως είναι η ώρα να μιλήσω γι’ αυτό. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί κείμενα στο διαδίκτυο. Φυσικά έχουμε μιλήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι φυσιολογικό.

Σκοπεύω να τελειώσω τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα δεν είναι προτεραιότητα αυτό, τώρα πρέπει να εστιάσουμε τα παιχνίδια. Δεν συμφωνώ πως έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια».

Τέλος, για το παιχνίδι είπε: «Είναι μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Παρά τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και το μικρό ρόστερ προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί.

Η προσέγγιση στην τρίτη περίοδο ήταν διαφορετική και δεν είχαμε συνέπεια. Ήμασταν ικανοί να κάνουμε επαναφορά και να παίξουμε μέχρι την τελευταία κατοχή. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Σχετικά άρθρα