Μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης με τον Χολαργό στο τρίτο ματς της σειράς των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ ΤΟ Σάββατο (25/5), ο Λούκα Μπάνκι την χαρακτήρισε «ζωής ή θανάτου» και σημείωσε ότι άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας έχουν πεισμώσει μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι.

«Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς της σειράς με τον Χολαργό. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Έχουμε πεισμώσει μετά την πολύ κακή εμφάνιση-ήττα την περασμένη Τετάρτη.

Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Ο Χολαργός έχει την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό του στα ύψη. Έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, όταν εμείς δεν δείξαμε ικανοί να διαχειριστούμε σωστά το ματς.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Από την συμπεριφορά μας στο παρκέ ως την αποτελεσματικότητά μας.

Η αποστολή μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από την αρχή του αγώνα. Να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Χρειάζεται σωστή συμπεριφορά και να ελέγξουμε τα νεύρα μας κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης» στο aekbc.gr.

Σχετικά άρθρα