Την ήττα από τη Μονακό με 64-60 γνώρισε ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παράπονα από αρκετούς παίκτες του, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Συγχαρητήρια στη Μονακό. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Εμείς απόψε είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Είναι προφανές από τις ελεύθερες βολές που χάσαμε, χάσαμε εννιά σε ένα τόσο κλειστό ματς, που κρίθηκε σε μια απόφαση, μια άμυνα, μια επίθεση.

Επίσης, χάσαμε πολλά λέι απ, ακόμη και καρφώματα. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η άμυνα της Μονακό στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε την οπτική του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη. 15 λάθη σε τέτοιου είδους ματς είναι πάντα κρίσιμα. Όμως, αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό με την Μπολόνια. Καλή συνέχεια στη Μονακό.

Ανέβασαν τον βαθμό της σκληράδας στην άμυνα, αλλά θεωρώ πως εμείς προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε το μισμάτς και σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτή είναι η ανάλυσή μου αυτή τη στιγμή, που όμως δεν έχω δει στο βίντεο το παιχνίδι. Επρεπε να προστατεύσουμε την μπάλα και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Κάναμε τόσα πολλά λάθη, κάποια αβίαστα και το πληρώσαμε» δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Σχετικά άρθρα