Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 86-78 με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για χαμένα κρίσιμα σουτ στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

«Είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες όταν ισορροπήσαμε το ματς, όμως αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ. Χρειαζόμασταν τέτοια σουτ, όπως χρειαζόμασταν να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα σε όλο το σαραντάλεπτο και όχι μόνο στην τέταρτη περίοδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, έπρεπε να επενδύσουμε φάουλ για να γλιτώσουμε λέι-απ.

Με το υπάρχον πρόγραμμα, η EuroLeague είναι η Λίγκα των τραυματισμών. Είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε πολλούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είχαμε τέσσερις νίκες και ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, όμως πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς.

Δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Αστόχησαν σε 15 σουτ στο πρώτο μέρος και πήραν οκτώ ριμπάουντ. Το μαχητικό πνεύμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο. Η απουσία του Λαπροβίτολα ήταν σημαντική, όμως σημασία έχει πόσο συμπαγής είσαι σε άμυνα κι επίθεση κι αυτό έκανε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο».

Σχετικά άρθρα