Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστειλε το μήνυμά του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αυριανό (3/2, 21:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Για την τραγωδία στα Τέμπη: «Χωρίς αμφιβολία έχουμε επηρεαστεί, όχι μόνο εμείς και οι ξένοι. Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει να “εργαστούμε”. Δύσκολο αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

Για το ματς με την Αρμάνι: «Έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχαν στη χρονιά δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, ντεφορμαρίστηκαν, παίξανε με πίεση. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση και με τον Νέιπιερ κερδίζουν συνεχόμενα. Δείχνουν να ανακάμπτουν με στόχο το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Όλοι έχουν κίνητρο για να παίξουν με εμάς λόγω της θέσης μας αλλά και εμείς έχουμε το “πρέπει”. Και εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω αυτήν την ψυχολογική επιβάρυνση για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις επιστροφές του Ολυμπιακού όταν το παιχνίδια στραβώνουν: «Άλλες φορές κερδίζουμε όταν στραβώνει ένα παιχνίδι αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε κάνει και επτά ήττες. Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει, πάμε για να δούμε το επόμενο ματς. Υπάρχουν σενάρια για το πού θα τερματίσουμε, εμείς δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι. Αν δείτε το πρόγραμμά μας έχουμε Κυριακή τη Ρόδο, Τρίτη την Μπαρτσελόνα. Στο μυαλό μας μπορεί να είναι μόνο το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Για τους 600 φίλους του Ολυμπιακού στο Μιλάνο: «Αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα δώσουμε “μάχη”. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου πάντα. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, να έχει τον κόσμο μαζί του όπου παίζει».

Σχετικά άρθρα