Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 1,5 λεπτό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα ματς που είχε διακυμάνσεις. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να επιβάλλει το παιχνίδι της, πράγμα αναμενόμενο. Ισορροπημένη η κατάσταση σε όλους τους αριθμούς, χάσαμε πολλές βολές, χαμηλό το ποσοστό για ματς που κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι, όταν περάσαμε με τέσσερις πόντους, πήραμε λάθος αποφάσεις αμυντικές. Δώσαμε δύο γρήγορες βολές στον Σλούκα, το δίποντο στον Ναν και αμέσως μετά κάναμε και λάθος στην ισοπαλία.
Είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμη έναν τίτλο. Θα συνεχίσουμε για τους υπόλοιπους στόχους μας. Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε στο δεύτερο μέρος, αλλά ζήτησε αλλαγή γιατί πονούσε. Έπρεπε να πάμε σε πιο κλειστό ροτέισον, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε αύριο. Όταν περάσαμε μπροστά δείξαμε ότι είχαμε δυνάμεις, ότι είχαμε ενέργεια. Όλα όσα κάναμε στο τέλος ήταν λάθος.
Έχει φορτωθεί πάρα πολύ ο Γουίλιαμς-Γκος, έλειπε ο Γουόκαπ, έλειπε κι ο Βιλντόζα. Όμως αυτός επανέρχεται. Στην Μπολόνια θα έχουμε έναν παίκτη υψηλού επιπέδου ακόμα. Θα δούμε την κατάσταση του Γουόκαπ αναλυτικά όταν γυρίσουμε στην Αθήνα».