Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο τι πήγε λάθος για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει φέρει ο κορωνοϊός στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε να είναι. Ήταν σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ θα ασκήσει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα τη μπάλα, παρ’ όλο που κάναμε μόλις έξι λάθη.

Για να κερδίσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες στη σύνθεσή της, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχαμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι τελικά ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, δημιουργήσαμε ένα ελεύθερο σουτ. Όμως αστοχήσαμε και τελικά χάσαμε με οκτώ. Μετά τα 13 κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 20-25 μέρες ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο μέρος, ειδικά στην τέταρτη περιόδου, το οποίο είναι πρόβλημα του κορωνοϊού. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά».

Σχετικά άρθρα