Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα δαπανήσει πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για τη μεταγραφική του ενίσχυση, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Αταμάν.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στο «The Show Must Go On» με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

«Ακούω από όλους να λένε ότι δεν θα πάει χειρότερα από άλλες χρονιές. Η αλήθεια είναι ότι πόσο χειρότερα μπορεί να πάει; Με βάση τα λεγόμενα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλύτερα.

Το θέμα είναι πόσο κοστίζει αυτό; Τα ποσά είναι τεράστια γιατί τα ακούω από ατζέντηδες που έχω επικοινωνία και όχι από τα ΜΜΕ. Η αύξηση πάντως του ανταγωνισμού θα βοηθήσει και τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν δέχονται αυτό που συμβαίνει με εμάς τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κάνει καλό και σε εμάς! Μας βάζει έξτρα πίεση και μας κάνει συνεχώς καλύτερους.

Ωστόσο, η βελτίωση άμεσα δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είμαι ανίκανος. Ο Εργκίν μπορεί ίσως να το κάνει, πιστεύω ότι είναι ικανός.

Ουσιαστικά όμως όλο αυτό που αναμένεται να γίνει είναι καλό για την ίδια την Ελλάδα. Είναι θετικό για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει ανταγωνισμός».

Σχετικά άρθρα