Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απολογήθηκε για την εμφάνιση που παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρούσι, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η εικόνα ήταν αδικαιολόγητη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών:

«Δεν δικαιολογείται η αποψινή εικόνα. Το Μαρούσι έπαιξε καταπληκτικά. Έβαλε πολλούς πόντους σε λήξη επιθέσεων. Είχαμε μπάλες μπροστά μας που δεν τις πήραμε, το Μαρούσι μας τιμώρησε γιατί έχει καλούς επιθετικούς παίκτες. Απολογούμαι για την εμφάνισή μας, γιατί 3-4 χιλιάδες άνθρωποι που μπορούσαν να κάτσουν σπίτι τους, είδαν αυτή την απαράδεκτη αμυντική εικόνα.

Δεν μπορείς να πάρεις τίποτα δεδομένο, έχουμε υπογράψει τέσσερις παίκτες μέσα στη χρονιά. Κάναμε συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague, τώρα θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση και με τις ικανότητές μας στο Final Eight. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει», υποστήριξε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε μετά από εκείνο της Βαλένθια που ήταν πολύ κρίσιμο και πριν το final 8 του Κυπέλλου, που επίσης είναι κρίσιμο για εμάς. Μάλλον οι περισσότεροι παίκτες μας το είδαν σαν μια διαδικασία αναγκαία και απαραίτητη να περάσει ο χρόνος. Φτάσαμε στο σημείο ακόμη και να κινδυνεύσουμε.

Θα ήθελα να απολογηθώ στους φιλάθλους που πλήρωσαν εισιτήριο και ήρθαν εδώ για να δουν τον Ολυμπιακό να δέχεται κοντά στους ενενήντα πόντους από μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, όταν στην Ευρωλίγκα έχεις , αν δεν κάνω λάθος, την καλύτερη άμυνα.

Αυτό σημαίνει ότι η προσέγγισή μας στο παιχνίδι ήταν ερασιτεχνική. Δεν μπορώ, όμως, να σταθώ παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, ούτε μπορώ να παραπονεθώ. Απλώς, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μας πως παρότι όσο πηγαίνει προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρχουν τέτοια βράδια, με συσσωρευμένη κούραση και ένταση, πως όσο πιέζουν τους εαυτούς τους και εμείς πιέζουμε την ομάδα μας στα όρια, μόνο καλό έχουμε να συναντήσουμε στο μέλλον», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά άρθρα