Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βερολίνο σήμερα το βράδυ (8/2, 21:00) κόντρα στην τελευταία, αλλά πάντα επικίνδυνη, Άλμπα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εκφράζει την εκτίμησή του προς τους Γερμανούς, ενώ έδειξε ενοχλημένος με τον χαρακτηρισμό «τρένο» που έχει αποδοθεί στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών:

«Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν είμαστε… τρένο. Όπως όλες οι ομάδες, έχουμε κάνει ήττες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα, αυτή τη φιλοσοφία και νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν.

Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το σύνολο παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο μπάτζετ. Κάθε φορά, θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Άλμπα είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας».

Σχετικά άρθρα