Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να βγάλει την ταμπέλα του φαβορί από τον Ολυμπιακό και επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία όλων των αγώνων στο Final Eight.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού ενόψει του Final Eight στο Κύπελλο:

«Θα έχουμε την ίδια προσέγγιση με τις άλλες ομάδες. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής. Το Final 8 είναι διαφορετική συνθήκη. Η ομάδα θα πρέπε να παίξει σαν τελικό κάθε παιχνίδι. Είναι παραπάνω πρόκληση για όλους πώς θα διαχειριστούν το τουρνουά. Οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ένα αβαντάζ έναντι των άλλων γιατί έχουν παραπάνω παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και καλύτερο αν συνυπολογίσουμε τα οικονομικά των ομάδων. Η δική μου αίσθηση είναι πως έρχονται όλο καλύτεροι προπονητές, παίκτες και τα προγράμματα είναι καλύτερα. Δημιουργούν έναν ανταγωνισμό. Σε επίπεδο οκτάδας θυμίζει λίγο το παρελθόν. Αυτό είναι το σημαντικό για το πρωτάθλημα. Το τουρνουά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί. Θα πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε και αν όλα πάνε καλά να πάρουμε το Κύπελλο. Θα ήθελα ατμόσφαιρα ανάλογη με τη σχέση που έχουμε όλοι μεταξύ μας».

Σχετικά άρθρα