Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον 3ο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ότι έχει την αίσθηση πως πλέον κερδίζει ο καλύτερος.

Αναλυτικά, ο προπονητής των Πειραιωτών είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος. Χρειάζονται διαχείριση οι νίκες και οι ήττες. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα που ξαναπαίξαμε. Έχω την αίσθηση πως πλέον κερδίζει ο καλύτερος. Και στο παρελθόν υπήρχαν χρονιές που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδιζε και χρονιές που δεν ήταν. Όλοι εμείς είχαμε στον Ολυμπιακό μια αίσθηση για το πώς ήταν τα πράγματα και πώς είναι τώρα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως φέτος ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κάναμε πολλά ρεκόρ, σε νίκες, σε πόντους και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά ξεκινά από την κορυφή. Σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδας μιλήσαμε με τους προέδρους και μου είχαν πει ότι το κίνητρό τους ήταν πιο υψηλό από ποτέ. Κι έτσι πήρα την απόφαση να επιστρέψω. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο φέτος δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, αλλά πάντα είναι σημαντικό για μια ομάδα που δεν δικαιούται να μην πετύχει από τους φιλάθλους της».

Σχετικά άρθρα