Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην κακή βραδιά των παικτών του που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 87-79.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστέρα για το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν, αλλά και την ενέργεια που είχαν. Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου ότι κάθε αντίπαλος έχει επιπλέον κίνητρο εναντίον μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι ως αγγαρεία. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή βραδιά, παίκτες που ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία νικώντας την Μπασκόνια να τερματίσουμε πρώτοι που θα είναι εκπληκτικό κατόρθωμα για εμάς. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι σημαντικό στο μπάσκετ και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται».

Για την ατμόσφαιρα: «Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και θερμή, αλλά και με σεβασμό προς εμάς. Κάτι που εκτιμούμε. Είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Έχουμε κάνει ρεκόρ σε νίκες και χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κουραζόμαστε να κερδίσουμε. Πρέπει να επιστρέφουμε στα βασικά που είναι η νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι κουραζόμαστε να κερδίζουμε, αλλά κάποιες ήττες είναι σημαντικές για τους προπονητές να καταλάβουν τα σημαντικά πράγματα. Έχουμε φιλοδοξίες σαν ομάδα, έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, είμαστε πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε τη μύτη χαμηλά και να παλεύουμε όλη τη σεζόν σκληρά».

Σχετικά άρθρα