Για τη Βαρκελώνη αναχώρησε τη Δευτέρα (7/12) ο Ολυμπιακός εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της Τρίτης (8/12, 20.00) με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπλεξε το εγκώμιο των Καταλανών, ζητώντας πολύ καλό παιχνίδι από τους παίκτες του για να έρθει το διπλό.

«Είναι σημαντικό που επέστρεψαν όλοι και βρίσκονται στην αποστολή, όμως νομίζω πως χρειαζόμαστε ακόμη λίγο χρόνο για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που εκτελεί φοβερά σε άμυνα κι επίθεση, οι αυξομειώσεις στην απόδοση είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Καμία δεν έχει σταθερή απόδοση, όμως το ταβάνι της είναι πολύ υψηλό.

Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα καλό δεκάλεπτο, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό γιατί μόνο ομαδικά θα έρθει το αποτέλεσμα.

Είμαστε σε καλή κατεύθυνση, είμαστε ομάδα και όταν θα είμαστε πλήρεις, θα παίξουμε και σε υψηλό επίπεδο» δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών. Επιστρέφει μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας για τους «ερυθρόλευκους» ο Άαρον Χάρισον, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σχετικά άρθρα