Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδοτ, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού, παρότι παραδέχθηκε ότι «είναι η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει»!

Οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

«Με την ευκαιρία την παρουσίασης της νέας φανέλας, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και υγεία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτές οι φανέλες να υπάρχουν σε φωτογραφίες και μελλοντικά VIDEO με επιτυχίες. Μου αρέσουν πολύ οι νέες φανέλες, μακάρι να συνοδευτούν με μεγάλες νίκες.

Το να μείνεις στην κορυφή και το ίδιο επίπεδο δεν είναι εύκολο. Χάσαμε τον MVP της EuroLeague, αλλά πήραμε καλούς νέους παίκτες και κρατήσαμε πολύ καλούς παίκτες. Ο φόρτος είναι ίδιος.

Οκτώ μήνες χωρίς day off. Απολαμβάνω τις στιγμές που είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο με τον κόσμο. Πουλήσαμε 7.500 διαρκείας, είχαμε πόσα sold-out. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τους τίτλους.

Είναι η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει. Είχαμε 6 διεθνείς και 2 τραυματίες. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος. Θα παίζουμε ένα αλτρουιστικό μπάσκετ. Θέλουμε να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση όλοι μαζί.

Όλοι να νιώθουν σημαντικοί και να περνάει η μπάλα από τα χέρια τους. Αφού χάσαμε έναν παίκτη που ήταν δημιουργικός και βοηθούσε με την κίνηση όπως ο Σάσα, θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και πιο σκληροί στην άμυνα»

Σχετικά άρθρα