Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο (67-58), την οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε «διπλή νίκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά αυτή την χρονική στιγμή. Για αμφότερες τις ομάδες, μετά το Κύπελλο, θέλεις μια – δυο μέρες για να ηρεμήσεις μετά τους πανηγυρισμούς. Το μπάσκετ που παίξαμε δεν ήταν ελκυστικό. Αναφέρομαι στα πάντα, σε οτιδήποτε αφορά το παιχνίδι. Μπορώ να πω όμως ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Δείτε πώς τα πήγε η Ρεάλ Μαδρίτης, που σημείωσε μόλις 47 πόντους απέναντι στη Ζάλγκιρις. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά δύσκολο και σκληρό. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Για μένα αυτή η νίκη μετράει διπλή, με τον τρόπο που την πήραμε.

Αναμφισβήτητα είναι σημαντική νίκη, πρώτα πρώτα γιατί βλέπετε ποιος είναι ο ανταγωνισμός. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Αν κάνεις μια – δυο βδομάδες κακές, πιθανό να το πληρώσεις ακριβά. Νομίζω ότι δείχνει το χαρακτήρα μας ο τρόπος που κερδίσαμε. Τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Αρμάνι Μιλάνο, μπορεί να μην πήγε καλά το παιχνίδι, αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Η νοοτροπία και το πνεύμα νικητή, το οποίο χτίζεται σιγά σιγά είναι πολύ σημαντικά».

Σχετικά άρθρα