Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε ότι ούτε ο Όγκουστιν Ρούμπιτς, ούτε ο Μπράντον Πολ θα μπορέσουν να αγωνιστούν εναντίον της Βιλερμπάν, σημειώνοντας ότι δύσκολα μπορεί να καταστρώσει πλάνα.

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα όπως κάνουμε κάθε φορά. Η Βιλερμπάν είναι μια δύσκολη ομάδα, αθλητική, αμύνεται αρκετά στην μπάλα και πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό του αγώνα χωρίς λάθη, αν θέλεις να κερδίσεις. Δυστυχώς, όπως με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίξαμε με πολλά προβλήματα, έτσι και τώρα έχουμε αρκετά, νομίζω περισσότερο κιόλας. Γιατί και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ έχει την ίδια ίωση με τον Μπράντον Πολ, πήγε κι αυτός στο νοσοκομείο. Είμαστε με μείον δύο παίκτες απ’ ότι την προηγούμενη φορά. Είμαστε όμως ενωμένοι και θα παλέψουμε για τη νίκη. Χρειάζεται συνεργασία απ’ όλους όσοι θα αγωνιστούν και να είναι έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να παλέψουν σε κάθε φάση και για κάθε κατοχή.

Επί της ουσίας με την ΤΣΣΚΑ αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ότι δηλαδή, σε όλες τις διεκδικούμενες φάσεις ήμασταν καλοί. Πολλές φορές όταν έχεις πολλές απουσίες, η τακτική περνάει σε δεύτερη μοίρα και μετράνε άλλα πράγματα περισσότερο. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο όλο αυτό. Έχουμε χάσει αρκετούς σημαντικούς παίκτες. Όπως ο Βασίλης (Σπανούλης) με την εγχείρηση, ο Τέιλορ (Ρότσεστι) με τη θλάση. Τώρα είναι οι Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ με ίωση. Γενικά έχουμε θέματα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα δώσεις που μπορεί να είσαι σε εγρήγορση. Είναι και η προπόνηση, η προετοιμασία της ομάδας. Και όταν έχεις τόσες απουσίες δεν γίνεται καλή προετοιμασία» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τις προσθήκες των Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, πρόσθεσε: «Πήραμε παίκτες γιατί αριθμητικά τούς χρειαζόμασταν. Προφανώς για να τους επέλεξα σημαίνει ότι τους πιστεύω πολύ. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι εδώ μία εβδομάδα και έχω παραπάνω από θετική άποψη για αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει, είναι πολύ καλός παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντουάιτ Μπάικς. Δεν ήθελα να πάρω βιαστική απόφαση ή παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε κάποιον. Είναι παίκτες με προοπτική και για του χρόνου. Τώρα δεν χρειαζόμαστε άλλη προσθήκη, κάναμε τις μεταγραφές μας».

Σχετικά άρθρα