Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστρεψε άμεσα την προσοχή όλων στο δεύτερο ματς της σειράς με την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για το Game 2 της σειράς και αν είναι πιο δύσκολο για την Φενέρ επειδή ηττήθηκε στο Game 1: “Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο.

Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο”.

Για τις προσαρμογές που περιμένει από την Φενέρ: “Βλέπουμε τι κάνει ο αντίπαλος. Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο πλάνο, που το ξέραμε βέβαια, το ίδιο είχε κάνει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Με κάποιον τρόπο ανταποκριθήκαμε σε όσα ματς έχουμε παίξει εναντίον της.

Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο (σ.σ του Game 1) το καταφέραμε, είχαμε υπομονή, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρήκαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις για σουτ. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο”.

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού: “Νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Οι φυσιοθεραπευτές πάντα έχουν δουλειά σε αυτές τις σειρές, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον παίκτη να μείνει έξω”.

Για το δεύτερο σερί sold out στο ΣΕΦ: “Σε όλα τα γήπεδα στα playoffs γίνεται sold out. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ο ανταγωνισμός τεράστιος, τα παιχνίδια θεαματικά, παίζονται με μεγάλη ένταση. Ξέρετε πώς είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ιδίως όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια πρόκληση για να πάμε σε ένα δεύτερο Final Four. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας”.

Σχετικά άρθρα