Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, παρότι το «τριφύλλι» μείωσε στον πόντο στο φινάλε.

«Μην κρυβόμαστε, δεν υπήρχε μεγάλη βαθμολογική σημασία στο σημερινό ματς» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού και εξήγησε πως ο δικός του στόχος σε αυτό το παιχνίδι ήταν να μοιράσει τον χρόνο και να δώσει ρυθμό στον Σλούκα που ήταν εκτός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ενώ οδηγούσαμε το σκορ κοντά σε διψήφια διαφορά σε όλο σχεδόν το ματς, στο τέλος έγινε ντέρμπι από κάποιες κακές αποφάσεις μας και από κάποια μεγάλα σουτ του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός έδειξε επιμονή για να παλέψει μέχρι το τέλος και μπράβο του.

Σε γενικές γραμμές το ελέγξαμε, μην κρυβόμαστε, δεν υπήρχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο και να δώσουμε ρυθμό στον Σλούκα. Κερδίσαμε, ήταν και θέμα γοήτρου. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε μέχρι τέλους με την ίδια διάθεση και με το ίδιο κίνητρο».

Σχετικά άρθρα