Ο Ολυμπιακός έκανε χαρακίρι χάνοντας με 77-75 από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για τιμωρία της ομάδας του.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι από τη στιγμή που οι παίκτες του σταμάτησαν να δίνουν προσοχή στην άμυνα χάθηκε ο έλεγχος κι έγινε η ζημιά στο φινάλε.

«Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν, άξιζαν τη νίκη γιατί επέμειναν ως το τέλος της αναμέτρησης, έπαιξαν με πάθος και πάλεψαν ως το τέλος για να πάρουν το παιχνίδι, δεν τα παράτησαν και τους αξίζουν συγχατητήρια.

Για εμάς ήταν μια τιμωρία για τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σταματήσαμε να σκεφτόμαστε πως από την άμυνά μας θα πάρουμε το παιχνίδι, τους δώσαμε πολλά ελεύθερα και εύκολα σουτ, μετά έβαλαν και αρκετά δύσκολα και εμείς από τη μεριά μας έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Βρεθήκαμε 17 πόντους μπροστά στο πρώτο ημίχρονο και για την εμπειρία μας ως ομάδα, για τα γκαρντ που έχουμε, έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι.

Έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα, κάναμε πολλά λάθη στο πώς προσεγγίσαμε το ματς στο τέλος και έτσι χάσαμε. Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά τη Βιλερμπάν και κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι», είπε ο Μπαρτζώκας.

Σχετικά άρθρα