Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τα παράπονά του για τον επιπλέον γύρο του πρωταθλήματος και την περισσότερη καταπόνηση που προκαλεί στους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άρη ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που ήρθαν Κυριακή απόγευμα να δει την ομάδα. Εμείς για μία ακόμα φορά δεν ήμασταν στο επίπεδο της ποιότητας ως ομάδα, στην ατομική ποιότητα των παικτών. Ο Άρης έπαιξε με μεγάλη ένταση, είμαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια, ιδίως όταν καταλάβαμε ότι περπατώντας δε θα κερδίσουμε. Κάθε φορά γίνεται αυτό τις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές αλλά έχουμε παίξει κοντά στα 60 παιχνίδια και ίσως να μπορώ να καταλάβω και εγώ, ερχόμενοι μετά την Παρτίζαν ότι το κίνητρο, η συγκέντρωση, η ένταση θα ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Άρη», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Γουόκαπ και έπαιξε 32. Δεν είχαμε και άλλο 4άρι, ο Πετρούσεφ είναι έξω, ο Παπανικολάου έπρεπε να ξεκουραστεί. Αυτός ο νέος γύρος του ελληνικού πρωταθλήματος θα προσφέρει δυνατά παιχνίδια, είναι έξι δυνατά παιχνίδια. Κανείς δεν έρχεται να τα παρατήσει παρότι στην ουσία δύσκολα κάτι να αλλάξει. Αλλά εμείς έχουμε παίξει 60 παιχνίδια.

Έχουμε ακόμα δύο στην EuroLeague για να δούμε πού θα φτάσουμε. Ξέρω ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη βλέπουμε έτσι όλοι, αλλά αυτό πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Αυτό το παιχνίδι σαν κάτι πολύ σημαντικό. Κάποιος παίκτης που είναι χαλαρός και για παράδειγμα δε δίνει τη δυνατότητα στον Γουόκαπ, τον Φαλ, τον Γκος να παίξει λιγότερο, κάνει ζημιά στην ομάδα μας», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού που νωρίτερα στο flash interview της ΕΡΤ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση. Με όλο το σεβασμό. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς. Εμείς θα παίξουμε 5-6 παιχνίδια ακόμα με πολύ καλούς αντιπάλους, τους άλλους πέντε πρώτους του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα