Στις πολλές απουσίες και στην έλλειψη ρυθμού του Ολυμπιακού εξαιτίας αυτών, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη «Media day» του Ολυμπιακού την Τετάρτη (25/11) εν όψει του αγώνα με τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ (26/11, 21.00) για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως λείπει ο ρυθμός από την ομάδα γιατί της λείπουν πέντε παίκτες αλλά δικαιολογίες δεν ψάχνει. Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως για νικήσει η ομάδα του Πειραιά σημείωσε.

Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε λέγοντας: «Προφανώς βλέπετε ότι συμβαίνει ή θα συμβεί σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε σαν δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο. Θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες. Θα χρειαστεί να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε το ματς.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί. Είναι μία ομάδα πρώτη στις κατοχές, παίζει σε υψηλό ρυθμό. Είδατε ότι έχασαν στο προηγούμενο ματς και ο προπονητής τους είπε ότι έχασαν επειδή δεν έπαιξαν στον ρυθμό τους. Θα έχουμε πρόβλημα αν επιτεθούμε χωρίς λογική και σκέψη στο καλάθι».

-Σχετικά με τις απουσίες και την απουσία παιχνιδιών, είπε: «Η Φροντ Λάιν είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Κάποιοι παίκτες θα ανέβουν μία θέση για να βγουν τα λεπτά. Έχουν μπει στην προπόνηση παιδιά από την δεύτερη ομάδα, μας έχουν βοηθήσει πολύ. Έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι. Μία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση λόγω της καραντίνας και των κρουσμάτων. Το φιλικό μας βοήθησε, αλλά παραμένει πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας».

Από τη μεριά του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που εκπροσώπησε τους παίκτες τόνισε πως η ομάδα θα παίξει και για αυτούς που λείπουν: «Είναι λίγο ιδιαίτερο το ματς, έχουμε καιρό να παίξουμε. Η Μπασκόνια παίζει σε υψηλό ρυθμό, είναι καλή ομάδα και γενικά θέλει προσοχή. Θα δώσουμε το 100%, θα παίξουμε και για τα παιδιά που λείπουν. Πιστεύουμε σε εμάς, θέλουμε να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, προτού προσθέσει:

«Στους ψηλούς έχουμε ένα θέμα. Όλοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε τα κενά».

Σχετικά άρθρα