Απαράδεκτη και ασεβής συμπεριφορά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δεν έδωσε καν το χέρι στον Γιώργο Μπαρτζώκα και προκάλεσε από μόνος του ένταση χωρίς λόγο στη λήξη της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικήτρια την τουρκική ομάδα με 82-71.

Ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος κουνούσε με ύφος το δάχτυλο και έκανε φραστική επίθεση– καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα πατούσε μέσα στο παρκέ και φώναζε στους διαιτητές, χωρίς ωστόσο να δεχθεί αν άλλη παρατήρηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι έγινε στο τέλος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Είχαμε από μια τεχνική ποινή ο καθένας. Πήγα να του δώσω το χέρι μου και ήταν ασεβής απέναντί μου. Δεν μου έδωσε το χέρι του και μου επιτέθηκε» είπε ο προπονητής των Πεοραιωτών, ενώ για το ματς ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουμε. Κάναμε λάθη. Είχαμε μια έλλειψη σκληράδας κυρίως στην άμυνά μας, είναι πρόβλημα αυτό για εμάς».

Σχετικά άρθρα