Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό Κυπέλλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Η δουλειά μου δεν είναι ν’ ασχολούμαι με το παρελθόν και το μακρινό μέλλον, αλλά το κοντινό και τον τελικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά μετά το ματς της Κυριακής. Αρχικά ήμασταν άστοχοι σε νευρικά σουτ, παίζοντας με το “πρέπει”. Όταν ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια, είχαμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα και στο τέταρτο το διαχειριστήκαμε.

Οι Παπανικολάου και Κάνααν έβαλαν τα σουτ που έπρεπε να βάλουν. Ήταν εύκολα σουτ ρυθμού, το σουτ που σκέφτεσαι είναι πολύ δύσκολο να το βάλεις. Ούτως ή άλλως είμαστε η καλύτερη ομάδα στο να δημιουργούμε spot up σουτ.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Τον σέβομαι, έχει καλό προπονητή ανεξάρτητα από το τι λέγεται δεξιά κι αριστερά, διαθέτει καλούς παίκτες. Εμείς είμαστε πιο συμπαγής ομάδα και όταν παίξαμε αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε αρκετά εύκολα.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Οι ίδιες ομάδες να παίξουν δέκα φορές θα είναι διαφορετικά. Το παιχνίδι με το Περιστέρι θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό, αφού πρώτα θα αφήσουμε πίσω αυτό που συνέβη σήμερα».

Σχετικά άρθρα