Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από την Μπασκόνια (80-69) υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει μια επανεκκίνηση στην ομάδα ώστε να ξαναβρεί τη σκληράδα της.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ό,τι κι αν συμβεί θα βρει τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο και υπογράμμισε πως πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση ή ήταν διστακτικοί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Του εύχομαι τα 750 ματς να τα κάνει 1000. Κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που ήμασταν μπροστά, χάσαμε λέι-απ, κάναμε πολλά λάθη και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος.

Η Μπασκόνια είχε αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και άξιζε την νίκη. Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, πρέπει να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική.

Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, νομίζω πως οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα για να εκτελέσουν όπως θέλαμε και δεν μπορούσα.

Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ»

Σχετικά άρθρα