Τα λάθη, εξαιτίας της κούρασης, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Μπασκόνια κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα (75-74) υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι Νίκολα Μιλουτίνοφ σέπαιξε με ένεση, καθώς έσπασε ένα δάχτυλο του ποδιού του πριν από τρεις ημέρες.

«Είναι μία οδυνηρή ήττα για την ομάδα μας. Έπρεπε να κάνουμε τα σωστά πράγματα στο τέλος του αγώνα, είχαμε δύο λάθη και δεχθήκαμε ένα μπλοκ. Χρειαζόμασταν καλύτερες αποφάσεις. Δεν δώσαμε και ένα φάουλ. Δεχθήκαμε και το σουτ πάνω σε άμυνα. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που χάσαμε στη σειρά στην τελευταία κατοχή.

Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε μαζί. Αυτό που θέλω να πω για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, έσπασε το δάχτυλό του πριν από τρεις μέρες, έπαιξε με ένεση απόψε. Προφανώς δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Πήραμε λάθος αποφάσεις στη δεύτερη περίοδο, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε χωρίς να πασάρουμε. Πέσαμε στην παγίδα της Μπασκόνια, βάλαμε 26 πόντους εύκολα στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ήταν μία καταστροφή. Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Βρήκαν ρυθμό οι σουτέρ τους. Γυρίσαμε στο κανονικό μας μπάσκετ στο δεύτερο μέρος. Προηγηθήκαμε δύο φορές πριν από το τέλος, αλλά σας είπα τι έκρινε τον αγώνα.

Δεν σκέφτηκα να κάνω φάουλ στο +1, μετά από τις βολές του Λαρεντζάκη. Δεν είχαμε ισορροπία. Έχει χαθεί κάθε ισορροπία γιατί το ροτέισον δεν είναι φυσιολογικό. Πολλές αποφάσεις είναι λάθος εξαιτίας της κούρασης».

Σχετικά άρθρα