Εμφανώς προβληματισμένός μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βίρτους Μπολόνια ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε στην αυτοπεποίθηση των παικτών του που χάθηκε μετά από μερικά άστοχα σουτ στην τέταρτη περίοδο, ενώ τόνισε την ανάγκη ανάκαμψης και σχολίασε την εμφάνιση του Πίτερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών:

«Συγχαρητήρια στην Βίρτους. Πάλεψαν μέχρι την τελευταία κατοχή. Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι για 39 λεπτά, παίζοντας καλά και παίρνοντας καλές αποφάσεις. Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν, κυρίως η ψυχολογία μας μετά από 1-2 άτυχα σουτ. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, χάσαμε πολλά ανοιχτά τρίποντα από σπουδαίους σουτέρ.

Είχαμε λιγότερο από 30% στο τρίποντο και για αυτό σκοράραμε 27 πόντους στο δεύτερο μέρος. Από αυτή την κατάσταση η Βίρτους πήρε αυτοπεποίθηση, επέστρεψε στο παιχνίδι και τελικά όλα ήταν εναντίον μας. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Και πάλι συγχαρητήρια στην Βίρτους. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα».

Για τον Άλεκ Πίτερς: «Παίζει πολύ καλά. Είναι δύσκολο για εμένα αυτή τη στιγμή να αναλύσω τι έγινε μετά από ένα χαμένο ματς. Δεν είχαμε τον Πίτερς στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βαλένθια, καθώς στην διάρκεια του ματς η γυναίκα του γέννησε.

Σήμερα η προσπάθειά του ήταν πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο τον χάσαμε. Ακόμη και ο Άλεκ είχε 0/4, παρότι ήταν ελεύθερος. Δεν θέλω, όμως, να εστιάσω συγκεκριμένα σε κάποιο παίκτη. Παίζουμε ως ομάδα αμυντικά και επιθετικά, οπότε χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Είναι πνευματικό; Είναι σωματικό; Πρέπει να αναλύσουμε πως χάσαμε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε για 39:30 λεπτά».

Σχετικά άρθρα