Μιλώντας τη Δευτέρα (14/9) στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Έχουμε έναν ενθουσιασμό σε μια περίεργη κατάσταση για όλους μας. Εγώ από την πλευρά μου έχω ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και περιέργεια να δω πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα σε όσα έχουμε δουλέψει.

Μην ξεχνάμε πως έχουμε εννιά καινούργιους παίκτες και σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τους Χαραλαμπόπουλο, ΜακΚίσικ και Έλις, που έπαιξαν σε ελάχιστα ματς πέρυσι. Η ομάδα μας έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να γίνει συμπαγής και ομοιογενής. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πολύ στο να δουλέψουμε μετά στην πιο σωστή κατεύθυνση».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοφ είπε: «Η αυριανή μέρα είναι αυτή που όλοι περιμέναμε. Δυστυχώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, έστω και σε επίσημα φιλικά. Προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τον ρυθμό μας και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Είμαστε χαρούμενοι βρισκόμαστε ξανά στα γήπεδα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε. Άλλωστε κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όλοι θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα, όμως, οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να πάμε βήμα, βήμα, να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα, να έχουμε ατομική ευθύνη και ελπίζω σύντομα όλα τα γήπεδα να είναι γεμάτα».

Απών, πάντως, θα είναι ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, μια και ο Γάλλος φόργουορντ υπέστη τράβηγμα αριστερού δικεφάλου και με την επιστροφή στην Αθήνα θα ξεκινήσει την ανάλογη θεραπεία.

Σχετικά άρθρα