Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Έκανε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά για 40 λεπτά. Εμείς παρουσιαστήκαμε με προβλήματα και το γεγονός το αξιοποίησε. Απουσίασαν παίκτες μας με τραυματισμό και κορωνοϊό και δεν ήμασταν πάνοπλοι. Το γεγονός προφανώς και μας επηρέασε για την προετοιμασία μας στο ματς. Είχε αντίκτυπο στην εμφάνισή μας. Τίποτα δεν είναι φυσιολογικό στην ομάδα τώρα, η ομάδα έχει βγει από την κανονικότητά της.

Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα, αλλά οι αποφάσεις δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες. Παίξαμε στο γήπεδό μας με μόλις 1000 άτομα, παίζουμε εκτός απέναντι σε 10.000. Η Φενέρ είχε γεμάτο γήπεδο, όπως και η Μακάμπι και εμείς εδώ στο ΣΕΦ ήρθαμε και παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο. Είναι νωρίς όμως. Έχουμε έναν γύρο για να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και θα το κάνουμε.

Η ήττα που μας πονάει είναι η αποψινή, ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Ξέρω ότι έχουν νοσήσει 11 παίκτες μας πάνω-κάτω το ίδιο διάστημα με κορωνοϊό. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα μας επηρεάσει σχεδόν για έναν μήνα. Μένει εκτός ένας παίκτης για μία εβδομάδα και μετά θέλει μία εβδομάδα περίπου για να βρει ρυθμό. Πάνε έτσι δύο εβδομάδες… Δυστυχώς αυτή τη στιγμή επηρεάζεται η προετοιμασία μας. Ο Χασάν Μάρτιν ήταν απροπόνητος. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μείνουμε ενωμένοι για την οκτάδα που είναι ο στόχος μας.

Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού, είναι κάτι που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Φέτος με τον κόσμο είχαμε έναν γύρο με νίκες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και τώρα ξαναπαίζουμε σε άδειο γήπεδο, όπως πέρυσι. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν τα μέτρα γρήγορα, για να παίξουμε με τις ίδιες συνθήκες με τους ανταγωνιστές μας. Μόνο η Μπάγερν παίζει χωρίς κόσμο».

Σχετικά άρθρα