Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου, ενόψει της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν έναν ακόμη παίκτη.

«Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη. Είμαστε μια ομάδα που τερμάτισε και πέρσι και πρόπερσι στην πρώτη και στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας στην Euroleague. Το επίπεδό μας είναι πολύ υψηλό. Δεν μπορούμε να πάρουμε έναν παίκτη έτσι για να τον πάρουμε και να πούμε ότι πήραμε παίκτη. Πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος θα μας κάνει καλύτερους.

Και αυτοί οι παίκτες δεν είναι πολλοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στην Αμερική είναι ιδιόμορφη η κατάσταση. Έτσι όπως είναι το status του NBA, τα χρήματα που υπάρχουν εκεί και κάποιοι νέοι νόμοι με two way συμβόλαια, δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον παίκτη να έρθει στην Ευρώπη.

Είναι πολύ ελκυστικό το ΝΒΑ. Αν παίξει κάποιος καλά, τα χρήματα είναι πολλά και εμείς δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτη στο επίπεδό μας. Πάντως έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις, ελπίζουμε ότι κάποια από αυτές θα ολοκληρωθεί» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα