Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague και τόνισε πως θα ήθελε η ομάδα του να κάνει το κάτι παραπάνω.

«Προφανώς ήταν ένα παιχνίδι που δεν έδινε τίποτα. Παίξαμε για την περηφάνια μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, για μικρός τελικός. Θα ήθελα να να σταθώ σε 2 πράγματα, πόσο ευγνώμων νιώθω για τον κόσμο και την στήριξή του ακόμα και σήμερα, που μας στήριξε σε παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον. Το άλλο είναι ο Γιώργος Πρίντεζης ένιωσε την ευλογία να τον εκτιμάει ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του στην Euroleague. Για εμάς είναι σημαντικό να τελειώσουμε την σεζόν σωστά στο πρωτάθλημα. Θέλαμε κάτι παραπάνω στην Euroleague, αλλά δεν παραπονιόμαστε για αυτό που έχουμε πετύχει» είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την αστοχία στο τρίποντο και αν τον προβληματίζει ενόψει πλέι οφ: «Τα αποδίδω καθαρά στην απειρία που είχαμε. Κάποιοι παίκτες ένιωσαν μεγαλύτερο βάρος απ’ αυτό που έπρεπε. Δεν σουτάραμε καλά και πάντα είναι σημαντικό το ποσοστό στο τρίποντο. Έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ. Δεν με προβληματίζει για τη συνέχεια της σεζόν».

Για την στήριξη του κόσμου και τη σημασία: «Είναι δύσκολο να το περιγράφουμε με λόγια. όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς ,που παίζει καλά και κερδίζει. Υπάρχει εκτίμηση από τον κόσμο. Δείχνει τη συνοχή και συνεκτικότητα υπάρχει. Υπάρχει πάθος, έλλειψη εγωισμού και δείχνουν ότι απολαμβάνουν να παίζουν για την φανέλα. Βλέπει ενθάρρυνση του ενός στον άλλο, ο Πρίντεζης ήταν βοηθητικός με ρους άλλους. Ο κόσμος έχει ένστικτο και το καταλαβαίνει».

Για τις προσθήκες που σκέφτεται για τη νέα σεζόν: «Έχουμε έναν καλό πυρήνα παικτών για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος είναι 37 ετών, όμως έχουμε καλό πυρήνα παικτών. Οι προσθήκες θα είναι 2-3 παίκτες. Θα σταθούμε στον υπάρχον κορμό που έχουμε».

Σχετικά άρθρα